O nama

Pro-energo je preduzeće za projektovanje, izvođenje, inženjering i konsalting. Primarni fokus kompanije je protivpožarna zaštita (PROtection) i energetska efikasnost (Energo). Ovo je mlada, dinamična kompanija koja je okupila inženjere svih struka (elektro, gradjevinske, mašinske, tehnologe, hemičare, arhitekte, ZNR i ZOP) oko zajedničke ideje: DOSTOJANSTVO LJUDI, NAJBOLJA USLUGA, VRHUNSKI PROIZVODI. Mi posedujemo veliko znanje i iskustvo u oblasti zakona, tehničkih propisa i standarda u domenu planiranja i izgradnje objekata, zaštite od požara i drugih internacionalnih, EU, nacionalnih i lokalnih tehničkih regulativa.

Naša vizija nas obavezuje da prilikom rada UVEK primenjujemo optimalna rešenja kako bi snizili troškove investitora i izbegli neprijatnosti vezane za ishodovanje dozvola i saglasnosti na dokumentaciju i objekat. Naša posvećenost najboljem rešenju i vrhunsko upravljanje projektima donela nam je za relativno kratko vreme reputaciju pouzdanog, visokokvalifikovanog, odgovornog i pristupačnog partnera.

Ovo nas obavezuje da u budućnosti budemo još bolji i da zauzmemo lidersku poziciju u Srbiji, a svoju delatnost proširimo i van naših granica.